Az egyesületük a 2022-es évben, ezen pályázatra kapott összegből egy videókamerát, egy hozzá való objektívet és egy gimbalt (videózáshoz használatos stabilizátor rendszer) vásárolt. Ezen készülékek nagyban elősegítették és a jövőben is elősegítik egyesületük munkáját. Közreműködtünk vele több forgatáson, illetve az idén tartandó Kovásznai kórusok találkozóját is ezzel fogjuk rögzíteni. Az eddigi fotósunk-operatőrünk különböző képzéseken is részt vett, hogy a Sony márkájú új videókamerát a lehető legoptimálisabban tudja használni. Egyesületünk idéntől nem csupán a Harmónia kamarakórus munkásságát segíti elő, hanem a kovásznai Apor Vilmos Gyermekotthon fiatal lakóiból formált különböző együtteseknek is stúdiófelvételeket, illetve az új kamerával videókat is készít. 

Egyesületünk továbbá Szabó Majláth Attilával is közreműködik, aki többek közt a roma kisebbség felkarolását és a szociális hátrányban lévőket próbálja segíteni a Sepsi Rádiós műsorával, továbbá közszereplőkkel is készít kisfilmeket, interviewkat.

Az egyesületük egy videókamerát/fényképezőgépet (Sony Alpha A6400), egy hozzávaló professzionális objektívet (Tamrom 17-70) és egy gimbalt (videózásra használható stabilizátor rendszert – Zhiyun Tech Crane) vásárolt a pályázati pénzből, amely eszközök létfontosságúak az egyesületünk további tevékenységeinek elvégzése érdekében.

 

beszamolo
Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?